Beiaard Tip: Comedy Nights in De Zondige Zeven – Vanaf vanavond!!

Z7_ComedyNights2017_Joost Van Hyfte

Zottegem, 15/03/2018 – Vanavond gaat de Zondige Zeven van start met een nieuwe reeks Comedy Nights. De vorige reeks was een zeer groot succes, aanrader dus!

“We zijn in 2017 begonnen met onze Comedy Nights vanuit onze eigen interesse in stand-up comedy en een avond goedlachs vertier”, klink het bij de Zondige Zeven. “En het was een succes! Het publiek smaakte vooral het kleinschalige in combinatie met de leuke interactie (ze zitten letterlijk op een meter afstand wat soms voor heel hilarische momenten zorgde) — en volgens Nigel Williams die de spits afbeet in maart was een nieuwe stand-up comedy locatie geboren, een mooier compliment konden we niet krijgen.”

“Dus ook dit jaar zetten we onze Comedy Nights verder, terug 7x per jaar (aja, tuurlijk 7) telkens de derde donderdag van de maand. We hebben opnieuw geprobeerd een gevarieerde affiche te brengen: try-outs, absurde humor, stand-up pure sang en improvisatieer is voor elk wat wils. En onze affiche heeft zowel bekende en minder bekende namen want net dat maak het zo interessant! Iedereen kent de ‘grote kleppers’ maar er zijn zo veel ongelooflijk goede stand-up comedians die onze klanten zonder twijfel gaan verrassen met hun spitsvondige humor.”

Praktisch

Tickets zijn 10 euro en online te koop via onze ticketshop: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/DeZondigeZeven. Of reservaties kunnen ook via welkom@dezondigezeven.be of gewoon in’t caf é natuurlijk. Er zijn ook combi-tickets te koop — 60 euro voor alle 7 shows.

Facebookpagina Zondige Zeven

28379282_1944430172295811_2457715921920027512_n

Programma Comedy Nights 2018  

  • 15 maart Ygor Uit Poperinge: Comedy met een hoek af… Ygor, een kleine (mooie) man uit Poperinge, staat al 12.5 jaar op de planken en vergaarde een resum Comedy prijzen. Zonder meer, een pittig kereltje, die kleine Ygor

 

  • 19 april Joost van Hyfte: komt terug na zijn zeer gesmaakt optreden vorig jaar, één van de favorieten van ons publiek en ook dit jaar zal hij niet teleurstellen. Want zijn optreden is het perfect recept voor een avondje dikke pret!

  • 17 mei Bas Birker: een perfect balans tussen compromisloze interactie met publiek en ijzersterk materiaal over Hollanders en Vlamingen. Toert nu met zijn nieuwe show ‘je moeder’, welke nu ook te zien is bij ons

  • 29 september Edouard De Prez & Sander VDV: twee op één avond! Edouard is een Gentse comedian met bijhorend sappig accent die algemeen aanvaarde wijsheden ontmantelt zoals u het nog nooit hoorde. Sander is edgy en in your face, neemt geen blad voor de mand en niet voor gevoelige zieltjes.

  • 18 oktober Lukas Lelie: winnaar van oa Humo’s Comedy cup, zijn stijl kan omschreven worden als “awkward” met veel oneliners en absurditeiten. Hij beschrijft de triestige staat van zijn leven en onbegrip tegenover de wereld rond hem. Absurd zonder meer.

 

  • 15 november Bart Grin: In GRINTA, in zijn eerste avondvullende show GRINTA, voert hij met virtuoos gemak volkse typetjes op, uit de koers, uit de media, uit het leven. In een voor Vlaanderen alsnog ongekende mix van imitaties en stand-up comedy gaat hij vol goesting op zoek naar de doping van de gulle lach.

  • 6 december David Galle: regelmatig te zien op televisie, en omschreven als een van de vlaamse comedians die de echte stand-up traditie avondvullend in ere houden, dat doet met vakmanschap en bravoure. Met voorprogramma van Mohsin Abbas, een jong talent die onlangs de selectie van De Humorklas haalde.
X