Derde Egmonttasting op de markt

Zondag 3 juni worden opnieuw topdagen voor culinaire genieters. Lokale restaurants en partners palmen op zondag de markt van Zottegem in voor Egmonttasting 2018. Deze derde editie wordt beslist opnieuw een ongelofelijke voltreffer!

Na het succes van de eerste én tweede editie werd het voor de 3 oprichters van Egmonttasting al snel duidelijk dat de samenwerking verder zou blijven bestaan. Een fantastische dag waarin de koks direct contact hebben met een groot en vaak lokaal publiek. Een unieke kans om mensen te laten proeven van kleine uitgelezen gerechten die een staalkaart zijn van het beste wat Zottegem te bieden heeft.

Dit jaar worden ook enkele verrassingen voorzien die deze editie ongetwijfeld zullen kenmerken. Niet te missen dus voor iedereen die de lokale horeca wil (her-)ontdekken en Zottegem in het hart draagt!

Zo was het vorig jaar…

Meer informatie en alle praktische gegevens op www.egmonttasting.be of bij een van de deelnemende restaurants en handelaars.