Dichtbundel ‘Alles Zien Zijn’ door Didier Steenhaut

 

Didier Steenhaut stelde zaterdag ll. Zijn dichtbundel “Alles Zien Zijn” voor in het prachtige kader van het Kasteel van Lilare.

Zijn nieuwe bundel met de veelzeggende titel ‘ Alles zien zijn’ ademt herwonnen geluk. Vanuit een intense betrokkenheid op de menselijke existentie en de omgevende wereld refereert de dichter allereerst aan het thema van afscheid nemen.   In de voortgang van de bundel verdicht de auteur een nieuw besef van leven en de zin van aanwezig zijn op deze aarde.   Met schroom koestert hij de eenvoud en de schoonheid van de dingen………..(Irene Vander Cruyssen)

Zwalmnaar Didier Steenhaut is niet aan zijn proefstuk toe.  Auteur- componist en kunstschilder Didier Steenhaut publiceerde in 2011 de bundel ‘In de jas van het vogeljong’ en in 2016 ‘Zwalmse gedichten’

Tijdens de voorstelling werden er enkele gedichten voorgelezen door Gerard Vekeman.

Het nieuwe bundel ‘Alles zien zijn’ kost 17 euro   en kan worden bekomen via didier_steenhaut@hotmail.com of tel 055 38 53 08.