40ste KLEIDUIFSCHIETING VZW Kinderharten Merelbeke

VZW Kinderharten uit Merelbeke is een caritatieve vereniging die zich jaarlijks inzet voor het andersvalide kind. En richt elk jaar een kleiduifschieting in op de terreinen van ILVO.

VZW Kinderharten is een vereniging die zich jaarlijks inzet voor het andersvalide kind. Dit doen ze door het organiseren van een kleiduivenschieting, waarvan een deel van de opbrengst naar diverse goede doelen gaat. Gedurende 40 jaar is VZW Kinderharten uitgegroeid tot een jaarlijkse manifestatie dat doorgaat op de terreinen ILVO aan de Burgemeester Van Gansbergelaan  in Lemberge.Op zaterdag was er van 10 tot 13 uur een bedrijvenschieting. Daarna kon men individueel schieten op de oefenstanden voor onervaren schutters, voor de schutters en liefhebbers was er een trap & jachtparcour of zz-stand. Ook voor het  kampioenschap van Oost-Vlaanderen werd er geschoten.

Oost-Vlaams kampioen is Andy Van De Perre tweede prijs voor Ivan en de derde Eddy Podevijn.

Voor het jachtparcour ging de beker (Jan Briers) naar: De Witte Daniel

Beker eerste prijs dames Marleen Detandt was voor Els Van Acker

Bij de liefhebbers ging de beker naar Hans Vanden Bossche

Jachtparcour  dames Dasy Verbeek

Liefhebbers dames: Nadine Verschuren

Veteranen De Witte Daniele