Hassan Turay wil Zottegemse jongeren aan het sporten krijgen

N-VA Zottegem heeft Hassan Turay toegevoegd aan zijn kieslijst.

Hij geniet bekendheid dankzij zijn carrière als voetbalcoach van de Zottegemse beloften en als scout voor eersteklasser Zulte-Waregem. “Ik wil vooral jongeren aan het sporten krijgen”, zegt Hassan. De N-VA lijst. “Ik wil gaan voor een inclusief sportbeleid. Naast het opkrikken van de lichamelijke gezondheid betekent dit een boost voor het verenigingsleven. Naast aandacht voor sport wil ik ook de Zottegemse mobiliteitsknoop ontwarren en sta ik voor een lik-op-stukaanpak ten aanzien van vandalisme.”

“Ik ben blij dat Hassan onze rangen vervoegt. Hij vormt het sluitstuk van een sterke lijst die we binnenkort volledig uit de doeken doen”, aldus lijsttrekker en fractieleider Matthias Diependaele. “We lieten nog enkele plekjes open om goede profielen aan te trekken.”