Après congé netwerkevent Unizo Land van Rhode

Unizo Land van Rhode organiseert op vrijdag 31 augustus vanaf 19 u in Stokerij Van Damme in Balegem de tweede editie van ‘Après congé’ netwerk event. Blikvanger wordt Jan Kriekels, ‘Jaga – the sky is the limit’, thema: ‘innovate or die’. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Het ‘Après congé’ event is een ideaal moment voor de zelfstandige KMO’ers (handelaars, ondernemers, vrije beroepen,…) om eens de remmen los te gooien op een feestelijke en ontspannend wijze. Het is de bedoeling op een aangename manier te netwerken, de collega’s beter te leren kennen, contacten te leggen. Er is voldoende ruimte en tijd om te praten met collega’s. Het wordt uitkijken naar de visie van gastspreker Jan Kriekels. Foodtruck ‘Braaimobiel’ stilt de honger en verwent de smaakpapillen met kwalitatieve food. Een culinair verzadigd mens wil uiteraard de beentjes uitslaan. Het kan perfect. DJ Summer zorgt voor een stevig muzikaal feestje. Vlieg er eens goed in en zet de bloemetjes maar eens buiten. Deelnemen kost 25 euro, all in: toegang, event en braaimobiel. Info en inschrijvingen: www.unizo.be/apresconge.              Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X