Oosterzeelse wandelclub pakt uit met praatcaf é

De Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw, die in januari 2019 zijn 32 ste jaargang instapt, pakt op vrijdag 9 november uit met een praatcaf é. Iedereen is welkom, breng gerust vrienden mee. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Kom in het Parochiecentrum, Poststraat 48 in Balegem, kennismaken met de Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw. Je kan er vanaf 18 u tot 20 u 30 terecht voor alle info over de wandelclub, gezellig keuvelen, gratis koffie en gebak. Op vrijdag 9 november kan je ook lid worden of je lidkaart voor 2019 vernieuwen. Voorzitter Erik Lievens en het bestuur van WSV Land van Rhode vzw nodigen de leden, de kandidaat-leden, alle geïnteresseerden in de wandelsport van harte uit.
Leef langer, wandel!
We bevelen je graag de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw aan. Ronduit een schitterende club. Je vult graag je tijd in op een aangename manier, dan ben je de geschikte kandidaat en ben je steeds welkom op de wandeltochten van de Oosterzeelse wandelclub. De leden vormen een hechte groep, één grote familie. Wie graag lichaam en geest verwent, moet lid worden van WSV Land van Rhode vzw. Recreatieve en leerrijke wandeltochten aanbieden, met een grote waarde, inspelen op het community-gevoel. Daar staat WSV Land van Rhode vzw voor. Het is telkens opnieuw genieten. Ver weg van de stress, het geestelijk welzijn tegemoet. Leef langer, wandel! Geregeld wandelen verlengt uw leven, en dat mag u gerust letterlijk nemen. Mensen die genoeg bewegen, hebben minder kans op overgewicht, hart- en vaatziekten of bepaalde vormen van kanker. Het is nooit te laat om met wandelen te beginnen. Zelfs wie pas na zijn zestigste begint te wandelen ondervindt daar nog het heilzame effect van.
Word lid en/of medewerker
Nieuwe leden, ook van buiten de fusiegemeente Oosterzele, zijn welkom in de Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw. Kom op vrijdag 9 november in het Parochiecentrum, Poststraat 48 in Balegem kennismaken. Van harte welkom. Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be.         Reporter 17
X