Spektakelstuk OLV-College Campus Grotenberge: ‘Kleine prinses’

Dit weekend voerden de leerlingen van OLVC Zottegem, campus Grotenberge het stuk ‘Kleine Prinses’ op.

Op een indrukwekkende manier brachten 70 leerlingen van de school aan de hand van theater, muziek en dans een avondvullend stuk op de planken. Bijna een op de vijf leerlingen werkte op de ene of de andere manier mee aan dit project. Van de start tot het einde, het geheel werd gedragen door de inzet en de talenten van elke leerling. Decorstukken bouwen, affiches tekenen, kostuums ontwerpen, make-up, projecties en camerawerk en uiteraard ook zingen, dansen, turnen en acteren voor elk onderdeel waren er andere leerlingen betrokken, gesteund door een hele groep enthousiast samenwerkende leerkrachten. Het resultaat was een wervelende, ontroerende voorstelling vol afwisseling waarbij het publiek werd meegenomen op een verrassende reis. Deze ode aan de fantasie, vriendschap en verbeelding vormt de start van een langlopend project om de talenten van alle leerlingen nog meer te versterken.