Voorlezen in drievoud (Brakel -Oudenaarde)

Tijdens de voorleesweek kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar ook in de Brakelse bib luisteren naar leuke verhaaltjes. Bibmedewerkster Katleen leest voor op drie manieren: klassiek, met de kamishibai en digitaal.
Graag vooraf reserveren voor deze voorleesactiviteit op woensdag 21 november, van 14 tot 14.40u (vertelzolder bib).

Met de bus naar voordracht Turkije door Dirk Vermeiren

Op woensdag 21 november vertelt VRT-journalist Dirk Vermeiren over het Turkije van Erdogan in CC De Woeker te Oudenaarde. Vanuit Brakel kan je met de gratis bus mee naar deze laatste voordracht in de reeks ‘Wereldpennen in de Vlaamse Ardennen’. Het vertrek is voorzien om 20u stipt op parking Tirse.
Een activiteit van Bibliotheken Vlaamse Ardennen.

Avondconcert

Op donderdag 29 november, om 20.15u, kan je in de bib van Brakel genieten van een concert door het Egmont Kwartet. Dit strijkkwartet bestaat uit Maria-Laura Schoutteten (viool), Eva Pusker (viool), Gergely Kota (altviool) en Harm Garreyn (cello). Ze brengen werk van Haydn, Mozart, Dussek, Beethoven, Mendelssohn en Boccherini.
Muziek uit de klassieke tijd staat dus centraal in dit concert en in de inleidende voordracht om 19u (vertelzolder bib).
Gratis toegang maar graag vooraf reserveren: 055 421245 of bibliotheek@brakel.be