Met 700 senioren op het slotfeest van de seniorenweek te Merelbeke.

De gemeentehallen in Merelbeke zaten zaterdag namiddag overvol met 700 senioren uit de ruime omgeving van Merelbeke. Het slotfeest kwam tot stand via de seniorenraad, Sociaal Huis en gemeente Merelbeke. Bertrand Vrijens schepen van seniorenbeleid schetste het belang de senioren week en de ouder wordende bevolking van Merelbeke.

De slothappening van de senioren week 2018 werd traditie afgesloten met twee optredens, Marjan Berger en Paul Severs. Na het optreden kreeg iedereen gratis koffie met gebak.
Marjan Berger is van veel markten thuis en deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu. Een optreden van haar is een afwisseling van Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige liedjes met inhoud, maar ook voor de ambiance zit u goed bij Marjan. Ze brengt een repertoire dat aanslaat bij het grote publiek en dat garant staat voor een geslaagde feestavond

 

 

Het brede publiek kent de schlagerzanger Paul Severs van hits als Ik ben verliefd op jou en Zeg eens meisje.Paul scoorde op het senioren afsluit feest, want als er één iemand kan entertainen en h ét publiek kan bespelen dan is hij het wel.