Met de Carnavalsraad en en zijn groep De Confetti's

Prins Christian klaar voor jaar ambassadeurschap van Carnaval Groot Zottegem

Zaterdag in Praatcaf é ’t Goe Leven stelde de carnavalsraad Christian D’Haese van De Confetti’s voor als nieuwe Prins Carnaval Groot Zottegem.

Christian was vrijdagavond de enige kandidaat tijdens de prinsenverkiezing, maar dat wil niet zeggen dat hij zegezeker was. Om door de jury tot prins gekroond te worden moest hij immers voldoende kaarten verkopen voor de verkiezingsshow. Hierin slaagde hij met verve, het gevolg van actes de pr ésence tijdens talrijke carnavals in het land, eetfestijnen en bals. “De steun die ik vrijdag van mijn groep en van andere carnavals in de regio heb gekregen, doet deugd”, aldus Christian. “Ik ben klaar om erin te vliegen. Ikzelf word 50 en mijn groep De Confetti’s bestaat 5 jaar. Ideaal voor een prinsenjaar voor onze groep.” Robbie De Clercq, de voorzitter van De Confetti’s, laat weten dat zijn groep Christian tijdens het carnaval letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zal zetten. Ook  Martine Van Den Broucke, de voorzitter van de Carnavalsraad toont zich tevreden met de nieuwe prins. “Christian heeft vrijdag en het voorbije jaar bewezen een waardig ambassadeur te zijn voor ons Carnaval. We hebben er alle vertrouwen in dat hij zal schitteren.”