Openklasdag in Velzeke en Leeuwergem

’t Leeuwke

Op zondagvoormiddag 9 december, tussen 10 en 12 uur, organiseert de Vrije Basisschool Leeuwergem-Velzeke een “Openklasdag voor nieuwkomertjes”: een infomoment voor alle ouders met peutertjes of kleutertjes die binnenkort naar school toe mogen.

Deze ouders kunnen (met of zonder kroost) terecht op één (of meer) van de drie vestigingen:

–                “De Linde”, op de Lindestraat 96 in Velzeke, wellicht het meest pittoreske schooltje van Zottegem en omstreken;

–                “De Vlinder”, op de Penitentenlaan 18, eveneens in Velzeke, de grootste vestiging van de drie, maar toch nog steeds een echte dorpsschool;

–                “Het Leeuwke”, op de Gentsesteenweg 315 in Leeuwergem, gelegen nabij het Kasteel van Leeuwergem.

In elke vestiging zal het kleuterteam paraat staan om de werking van de school toe te lichten en om alle mogelijke vragen van de ouders te beantwoorden. De jongsten kunnen ondertussen naar hartenlust de klasjes en de speelplaats ontdekken.

Verwittigen mag, maar hoeft niet. De school kan bereikt worden op het nummer 09/360 34 68, of via  info@schoolleeuwergem.be  ofinfo@schoolvelzeke.be. Wie een voorsmaakje wil, kan al eens kijken op  www.schoolleeuwergem.be,  www.schoolvelzeke.be  of op de Facebook-pagina’s van De Vlinder, De Linde en Het Leeuwke.