#sportersbelevenmeer-award 2018

Sport.Vlaanderen organiseerde in 2018 de #sportersbelevenmeer-award. Sport.Vlaanderen stelde 7 criteria op. Steden of gemeenten die aan minstens 5 criteria voldeden, wonnen de #sportersbelevenmeer-award. Gemeenten en steden die aan alle 7 criteria voldeden, ontvingen daarbovenop nog een cheque van 1.500 euro.

40 gemeenten uit Oost-Vlaanderen, waaronder Ninove, dienden een dossier in. Ze trachtten hiermee aan te tonen dat ze hun sportevenementen attractiever maakten en zorgden voor meer sportbeleving om op die manier zoveel mogelijk inwoners aan het bewegen te brengen.

Ninove voldeed aan 5 van de 7 criteria, en ontving op 11 december 2018 de #sportersbelevenmeer-award! 3 gemeenten/steden van Oost-Vlaanderen voldeden aan de 7 criteria.

De sportdienst is uiteraard fier op deze award, en ziet het als een aanzet om in 2019 nog beter te doen!

X