Indoortornooi en wijndegustatie voor vzw De Bolster

Voetbalclub SK Munkzwalm organiseerde in samenwerking met de gemeente Zwalm, met name de sportdienst, een indoor-jeugdtornooi. Het indoortornooi had plaats begin december. Als deelname aan de Warmste Week van STuBru werd er tijdens dit tornooi een wijndegustatie gehouden in de oude cafetaria in de sporthal te Zwalm.
De volledige opbrengst van deze wijndegustatie en de inkomgelden (1400 euro) werden geschonken aan VZW De Bolster.
De keuze voor deze voorziening is het gevolg van de opstart bij S.K.Munkzwalm van een G-ploeg, dit in samenwerking met VZW De Bolster, die vanaf het seizoen 2019/2020 in competitie zou treden. Het is ook de betrachting om de G-ploeg op termijn verder uit te bouwen.
De schenking had plaats tijdens het kerstfeest van SK Munkzwalm. (met wafelbak en poppentheater) – De cheque werd in ontvangst genomen door de G-ploeg en de directie van vzw De Bolster .

X