Onder Ons Parike start met ongeveer 90 renners

Onder Ons Parike start het nieuwe seizoen met bijna 90 renners. De nieuwelingen en junioren vormen de ruggengraat van deze dynamische ploeg.
Wat eveneens opvalt is dat er heel wat meisjes zijn aangesloten. Men spreekt dan van de Woop-girls die gaan optreden met een aparte uitrusting. Er kwamen niet minder dan 8 meisjes bij omdat deze geen onderdak vonden in andere clubs.
De renners:
Miniemen (u12).2 : Baert Jules , Hoorens Cyriel
Aspiranten ( u15).6: Baert Basiel, De Lil Ronan, De Loor Karsten, Dheere Joab, Faute Arnaud, Freson Micha ël, Govaert Thangi, Heerman Luigi, Hoorens Maurice, Hoorens Victor, Mannaert Kiandro, Roman Julien, Soetens Thomas, Termote Milan, Thomas tijl en Vervenne Henri.
Nieuwelingen (u17).24 : Beirlaen Jakov, Borremans Tyson, Broekaert Jelle, Christafano Iyen, Dalle Jens, De Groote Ga ëtan, De Groote Loic, De Moortel Milan, De Schampheleire Jonas, De Schrijver Runar, Desmet Tyler, De Vuyst Arne, Gaytant Kenzo, Goethals Thibault, Hoeckman Luca, Hubo Xander, Janseghers Stef, Kino Jan, Martens Stijn, Punnewaert Liam, Valentine Jari, Van De Mergel Mauro, Vandenbossche Joshua, Van Hautegem Leander.
Junioren .27
Baele Lennert, Beeckman Brent, Berckmoes Jenno, Bogaerts Senne, Demares Achille, Demuynck Arno, De Schrijver Bjarne, De Weert Robbe, Gelders Gil, Laureyns Ril, Noreilde Kobe, Ongena Leander, Penne Rune, Pieters Bjarne, Segers Ryan, Squire Ben, Stippelmans Toon, Van den Borre Arnout, Van Der Meulen Wout, Van De Velde Senne, Van Olmen Yevgeny, Van Petegem Axandre, Vercouillie Victor, Vidts Obie, Walraevens Lars, Willems Jago, Wynant Elian.
De Woop Girls:
De Pessemier El éna, Raats Merel, De Prijck Shania, Feys Malaika, Kiekens Cleo, Mignon Yara, Decuypere Ruth, Delr é Clara, De Tier Manon, De Veirman Fleur, Hendrickx Julie, Masure Fien, Vandenputte Yenna, Voorhaen Kyana, Jonckers Oc éane, Tierolf Sophie, Van Goethem Femke, Berger Shanni, Van Damme Celien.

Het bestuur bestaat uit: Voorzitter Geert De Vos, ondervoorzitter Yvan De Vos, penningmeester Johan Sabbe, secretaris Bart Van Nieuwenhove, materiaalmeester Guido De Vos.
Het sportief bestuur bestaat uit: Luc Ronsse, Van derBracht Guy, Guy De Rouck, Bart Van Nieuwenhove, Eric Manssens, Jan De Can, Peter Franceus, Peter Squire, Peter Soetens, Wandels Eddy, enz……..
Wielerclub Onder Ons Parike is één van toonaangevende clubs wat betreft jeugdwerking. In 2018 werd het Gouden Wiel toegekend door Cycling Vlaanderen.

X