Lode Bruneel nodigt U uit op Pitta

15/02/2019 – Zottegem – Lode Bruneel maakt Pitta voor u.

 Van waar deze actie?

Lode Bruneel:   “De vorige gemeenteraad werd omstreeks 2u ’s nachts geschorst op voorstel van Open Vld. Op dat moment was de gemeenteraad nog maar halfweg de bespreking van de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. 5 uur lang werd gediscussieerd over de eerste 14 bladzijden van dit document. Dit moet effici ënter kunnen! Om ludiek zijn ongenoegen te laten blijken over het trage en ineffici ënte verloop van de zitting, glipte Lode naar buiten om een pitta te bestellen. Dit gegeven werd door verschillende media reeds opgepikt en kwam in verschillende publicaties reeds aan bod. Het verhaal begon ondertussen een eigen leven te leiden. Het voorlopige orgelpunt is een facebook-evenement dat zonder medeweten van onze partij werd aangemaakt onder de titel ‘een pitta eten met Lode Bruneel op de gemeenteraad’. Reeds 170 mensen, waaronder de meeste gemeenteraadsleden van alle verschillende fracties, hebben aangegeven interesse te hebben het evenement bij te wonen.”

Check tevens de video van Lode Bruneel

Tot maandag!