Brandweer Zottegem organiseert tweede Lenterit Motortreffen voor het goede doel

8/3/2019 — Zottegem — Vorig jaar organiseerde brandweer Zottegem, ter gelegenheid van zijn 150 jarig bestaan, de eerste Lenterit   voor motoren na meer dan 10 jaar terug in Zottegem. Zij mochten maar liefst 484 moto’s inschrijven, samen goed voor meer dan 650 ingeschreven deelnemers.

Inschrijven via  Lenterit@brandweerzottegem.be.  Meer info via  www.brandweerzottegem.be

Zij konden met de opbrengst een cheque van niet minder dan 3.582€ overhandigen aan de vzw Pinocchio die de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden in Belgi ë behartigd.

Zie video van vorig jaar:

Wegens dit groot succes en de vraag van heel wat deelnemers hebben de organiserende leden beslist om ook in 2019 een  Lenterit in Zottegem te organiseren op zondag 31 maart 2019.

De rit vertrekt en komt aan in de brandweerkazerne Zottegem. Deze zal iets meer dan 150km lang zijn en loopt deels door de Vlaamse Ardennen maar hoofdzakelijk in het Pajottenland.

Er zijn terug 3 stoppunten voorzien tijdens de rit namelijk in Geraardsbergen, Lembeek en Ninove.

Dit jaar wordt de opbrengst van deze Lenterit geschonken aan  vzw.STISA  die als missie heeft om zorgbehoevende en zieke kinderen nieuw speelgoed te bezorgen in de maand december. Lorenzo Staelens en Kelly Pfaff zijn reeds diverse jaren peter en meter van de vzw Stisa.

X