Op heterdaad betrapt na vluchtmisdrijf

9/3/2019 – Zottegem – Een jonge bestuurder pleegde deze ochtend vluchtmisdrijf nadat hij tegen de gevel van een woning knalde aan de Pierkenstraat in Velzeke. De twintiger werd ontmaskerd toen hij terugkeerde om brokstukken van zijn auto op het halen.

Rond halfvier deze ochtend hoorde een buur de klap, hij haastte zich naar buiten en zag net een donkere bestelwagen wegrijden. Later dook op de plaats van het ongeval een man op, die de brokstukken van de auto opraapte. De jongeman beweerde een toevallige voorbijganger te zijn, maar is met de brokstukken in zijn handen door de politie uiteindelijk ontmaskerd als de bestuurder van de auto die tegen de gevel was gereden. Het zou gaan om een man van 20 jaar die in de buurt woont. Het aangereden gebouw, een berghok bij een woning, liep vrij grote schade op.

X