Paaseierenraap in Landskouter

Op Paaszaterdag, 20 april 2019, zal het paaseieren regenen in Landskouter. Vanaf 15 u is iedereen welkom bij Dani ël De Bruycker, de legendarische keizer carnaval en champetter van de Landskouterse Ploegfeesten. De kinderen kunnen vanaf 15 u op Rooberg Landskouter op zoek naar paaseieren. Uiteraard tekent de paashaas ook present. (Reporter 17)

En uiteraard zorgen de organisatoren dit keer ook voor een natje, droogje, pannenkoeken en verzorgde dranken tegen democratische prijzen. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Er worden   klaslokaaltjes gebouwd voor weeskinderen in Uganda. Ga naar www.panojanakomoc.weebly.com, je ziet daar dat de centen goed besteed worden. Wie vorig jaar aanwezig was weet dat   de paaseierenworp voor dolle pret zorgt bij de kinderen. Ook de ouders beleven een mooie namiddag. Er wordt traditiegetrouw een tombola georganiseerd. De hoofdprijs is een heuse ballonvaart. De dames gaan het graag horen, Luc De Wilde heeft voor alle dames een mooie attentie in petto.
Inschrijven is een must, geef een seintje naar Dani ël De Bruycker, 09 / 362 56 10 of wim@de-vis.be.       Reporter 17