Stem op uw favoriete plek in Scheldewindeke

Voor het 2e jaar op rij organiseert Landelijke Gilden een actie om een mooie plek in het dorp in de kijker te zetten. Ook Landelijke Gilde Scheldewindeke springt op de kar. U kan stemmen op uw favoriete plek in Scheldewindeke. De winnende plek krijgt een zitbank.

Samen met de leden zijn op de feestvergadering in februari drie mooie plekken in Scheldewindeke gekozen waar een zitbank geplaatst kan worden. Nu is het aan jullie om op jullie favoriete plekje te stemmen! De gekozen plaatsen zijn ’t Kapelletje in de Turkenhoek, ’t Vliegplein op de Lange Munte en de Windekemolen in de Pastoor Devosstraat.

Foto’s van alle plaatsen vindt u terug op de website, waar u eveneens kan stemmen op uw favoriete plekje:
https://www.landelijkegilden.be/…/ban…/dorpen/scheldewindeke