©Vita Ninove

Vier keer prijs voor VITA op het Belgisch kampioenschap voor de masters

©Vita Ninove

Afgelopen zaterdag en zondag werd er in Sint-Niklaas gestreden op de Belgische titels atletiek voor masters. Voor VITA kwamen Patrick Van Dorpe, Yves Herregodts, Lodewijk Cornelis en Luc Van Asbroeck in actie. Samen brachten ze 4 medailles mee naar huis.

De eerste dag was meteen goed voor 2 medailles . Lodewijk (M80) zilver en Luc (M50) brons op de 800m. Daarnaast was er ook nog een puike prestatie van Yves Herregodts op de 400m horden (M45) die nipt naast het brons pakte. Patrick (M55) strandde op de 5de plaats op de 800m.  Op dag twee, zondag, kwam enkel Yves nog eens in actie. Hij pakte zilver op de 110m horden (M45) in 20”98 en werd enkele uren later nog knap derde op de 400m.

©Vita Ninove – 800 meter (Lodewijk Cornelis)

©Vita Ninove – 800 meter (Luc Van Asbroeck )
©Vita Ninove – 400 meter Horden (Yves Herregodts)