Davidsfonds Zottegem viert Vlaamse Feestdag met Guldensporenmis

Ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap nodigt de Zottegemse Davidsfondsafdeling opnieuw uit voor haar jaarlijkse Guldensporenmis. Nadat deze eerst meermaals in de parochiekerk van Leeuwergem en daarna twee keer in de kerk van Elene plaatsvond, wordt hiervoor nu voor het negende jaar op rij afspraak gemaakt in de parochiekerk van Erwetegem, op zondag 7 juli om 9u45. Opnieuw zal E.P. norbertijn Herman De Mulder (afkomstig van Zottegem, Meerlaan) in deze eucharistieviering voorgaan.

De mis, met als thema ‘Vertrouwen opent deuren’, zal opgeluisterd worden door het DF-gelegenheidskoor onder leiding van dirigent Herman Wanzeele. De gelegenheidstoespraak zal ditmaal gehouden worden door Xenia Geysemans, universiteitspastor in Antwerpen. Na de kerkdienst klinkt Davidsfonds Zottegem op de Vlaamse Feestdag tijdens de traditionele guldensporenreceptie in de tuin van de naastgelegen pastorie.

X