Rode Kruis Zottegem houdt bloedinzamelingen

Ook tijdens deze vakantieperiode worden er door het Oost-Vlaams Bloedtransfusiecentrum van het Rode Kruis Vlaanderen bloedinzamelingen gehouden.

In samenwerking met de plaatselijke Rode Kruis-afdeling kunnen vrijwillige bloedgevers voor deze driemaandelijkse bloedafnamen in Zottegem terecht op woensdag 17 juli van 16 tot 19 uur in het Sint-Elisabethziekenhuis (zaal Citrien, derde verdieping) aan de Godveerdegemstraat in Bevegem en op vrijdag 19 juli van 17 tot 20 uur in het OCMW-Lokaal Dienstencentrum Egmont (kelderverdieping, ingang via de A. Gevaertlaan). Op laatstgenoemde locatie is er ook nog een bloedinzameling op vrijdag 26 juli, eveneens van 17 tot 20 uur. Naast de trouwe bloedgevers zijn uiteraard ook nieuwe donoren steeds welkom. De daaropvolgende reeks van bloedinzamelingen in Zottegem is gepland in oktober.

X