Yves Petit krijgt opnieuw voorzitterslint van Rotary Zottegem

Het Rotaryjaar 2018-2019 zit erop. Uittredend voorzitter Eric Glorieus gaf het lint door aan Yves Petit.
Het is de tweede keer dat Yves de taak als voorzitter op zich neemt. Een oude rot in het vak dus. Rotary werd hem bij wijze van spreken met de paplepel meegegeven. Zijn vader zaliger, Raoul Petit, was een gerespecteerd Rotari ër die in de beginjaren de club mee vorm en uitstraling gaf.

Yves werd de eerste keer voorzitter in 2003-2004. In die jaren bracht hij met zijn toenmalig team oa Helmut Lotti naar de sotto’s. Hij is ook de bezieler van de verkeersveiligheidsactie “veilig op weg”. Leerlingen van het laatste jaar in het lager onderwijs krijgen er op een unieke manier de gevaren van “de dode hoek” bij vrachtwagens uitgelegd!
In een zonovergoten restaurant ‘Parksken’ stelde Yves zijn prachtig programma voor aan al zijn clubleden en hun partners. Het Rotary-wiel zal ook dit jaar ongetwijfeld op volle toeren draaien!
De eerstvolgende activiteit is “(m)eat and dance” op 7 september in de Bevegemse Vijvers.
Dat alle leden als één blok naast hun voorzitter staan lijdt geen twijfel. Ze wensen hem alle succes en wensen tevens zijn partner Chantal veel moed en vragen begrip voor het feit dat Rotary het volgend jaar op de eerste plaats komt!