Jo en Karolien nemen afscheid van G-huis

Karolien Reyntens en Jo De Graeve namen zaterdagavond 13 juli afscheid van hun café G-Huis in Melle. Na bijna 17 jaar verlaten ze het populaire café over en trekken naar de Franse Dordogne. Het was een emotioneel afscheid.

© 2019 Bd-photography Balder Deschildre

17 jaar geleden werd het het Gildenhuis overgenomen door Jo De Graeve. In het G-huis in Melle valt er altijd wel iets te beleven. Er heerst een gezellige drukte in zowel de zomer- als wintertijd. Het café biedt mogelijkheden voor een gezellige babbel of om een dansje te placeren. Regelmatig kunnen de klanten van het etablissement genieten van live-muziek. De uitbater tracht zoveel mogelijk verschillende genres aan bod te laten komen. In 2018 werd het G-huis nog bekroond als ‘beste café van Melle’ door Het Nieuwsblad. Samen met partner Karolien en de kinderen ruilen ze nu Melle voor de uitbating van enkele gîtes in Frankrijk. Het café zat zaterdagavond afgeladen vol.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X