Jo en Karolien nemen afscheid van G-huis

Karolien Reyntens en Jo De Graeve namen zaterdagavond 13 juli afscheid van hun caf é G-Huis in Melle. Na bijna 17 jaar verlaten ze het populaire caf é over en trekken naar de Franse Dordogne. Het was een emotioneel afscheid.

© 2019 Bd-photography Balder Deschildre

17 jaar geleden werd het het Gildenhuis overgenomen door Jo De Graeve. In het G-huis in Melle valt er altijd wel iets te beleven. Er heerst een gezellige drukte in zowel de zomer- als wintertijd. Het caf é biedt mogelijkheden voor een gezellige babbel of om een dansje te placeren. Regelmatig kunnen de klanten van het etablissement genieten van live-muziek. De uitbater tracht zoveel mogelijk verschillende genres aan bod te laten komen. In 2018 werd het G-huis nog bekroond als ‘beste caf é van Melle’ door Het Nieuwsblad.  Samen met partner Karolien en de kinderen ruilen ze nu Melle voor de uitbating van enkele gîtes in Frankrijk. Het caf é zat zaterdagavond afgeladen vol.