Een op en top Spaanse avond

De kopstukken van het ‘Seizoenscafé’ blikken heel tevreden terug op hun organisatie van de ‘Noche Flamenca’ in de stemmige pastorietuin in Landskouter. Het jaarlijks zomers openlucht event werd een mooi succes. Iedereen reageerde laaiend enthousiast op de opvolger van de Franse en Italiaanse avond. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

De liefhebbers van Spaanse muziek hebben een bruisende avond beleefd. Er werden tapas en paella geserveerd. Er werd Flamenco gedanst met live muzikanten. Je kreeg de kans om zich eens uit te leven op Spaanse muziek. ‘Het Seizoenscafé’ knalde de zomer op gang en wou het publiek een bruisend avondje aanbieden. En dat werd het ook. Aan de aperitiefbar kan je sangria, martini, witte en rode wijn en aan de tapasbar ‘albondigas (pikante balletjes in de tomatensaus) en ‘patatas bravas’ (kubusvormige patatjes met typische looksaus) verkrijgen. Je kon ook nippen van het exclusief bier ‘Cerveza Flamenca’. Een Flamenco danseres geruggensteund door gedreven muzikanten zorgde voor een zuiderse sfeer. Vuur. Gloed. Glitter. Glamour. Spaanse broeierige sfeer. Ook deejays Juan Pedro di Ambrosio en El Guardiàn trokken alle registers open. iedereen had er zin in.  De sfeer was opperbest en meermaals uitbundig. Het organiseren zit de kopstukken van het ‘Seizoenscafé Landskouter’ in het bloed. De organisatie was top, ook de ‘Noche Flamenca’.   Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519
X