Back on Track terug bij de andere rallydrivers

Budapest rally: reisverslag team 605 “Wezatengisterenopcaf é” – BACK ON TRACK

Nina, Nick, Lieza, Kevin, Karen en Bart zijn met hun Caddilac Brougham limousine nog steeds in de running en op weg naar Budapest.

Back on Track terug bij de andere rallydrivers

Zelfs met alle tegenslag en pannes die ze hadden bleef het team er in geloven. Ze maakten het zelfs telkens ze aan de kant stonden zo gezellig mogelijk.

Na Itali ë verlaten te hebben en een stukje door Sloveni ë gereden te hebben bereikten ze uiteindelijk Kroati ë. Ze zaten terug op de route en omstreeks 3u kwamen ze in het donker toe op de camping in het natuurpark van Plitvich. Back on Track en bij de andere rallyrijders.

Met hun positieve ingesteldheid, het nodige doorzettingsvermogen en de krasse limo bereikten ze uiteindelijk na 18 uur het eindpunt van de vijfde etappe.

Het is ook aan dit doorzettingsvermogen te danken dat team 605 door de organisatoren tot dagwinnaar van deze etappe uitgeroepen werd.

Team 605 back on track - nachtelijke aankomst

Etappe 6

’s Ochtens bleek maar eerst op welke prachtige locatie ze waren toegekomen. Hier gaf de ochtendstond werkelijk goud in de mond.

Doordat ze de dag ervoor tot dagwinnaar werden uitgeroepen mocht het team op de zipline van het natuurpark, wat natuurlijk een super mooie ervaring was.

De challenge van de dag was voor het team een makkie want hoe moeilijk kan het zijn om 16 personen op een limousine te zetten.

Een super locatie, een unieke ervaring en een makkelijk gewonnen challenge. Alles liep werkelijk op wieltjes.

Laat ons hopen dat dit zo bleef voor de rest van de dag.

Spijtig genoeg zullen jullie op jullie honger moeten blijven zitten tot morgen. We vernamen verder niets meer over het wedervaren van team 605 gedurende etappe 6. Maar zoals men zegt is “Geen nieuws, goed nieuws”.

Wat vooraf ging kan je hier lezen:

Streekgenoten bereiden zich voor op de 2000km lange “Budapest Rally 2019”.

Team 605 “WEZATENGISTERENOPCAFE” op promotoer voor hun deelname aan de Boedapest Rally 2019.

Budapest rally: reisverslag team 605 “Wezatengisterenopcaf é” — Etappe 1-2-3

Budapest rally: reisverslag team 605 “Wezatengisterenopcaf é” — PECH ONDERWEG