Openingsweekend nieuwe uitbaters cafetaria zwembad Zottegem

Jelle De Backer en Jana Achiniotis zijn de nieuwe uitbaters van de cafetaria van het stedelijk zwembad van Zottegem ter hoogte van de Bevegemse Vijvers. Het openingsweekend van ‘Aquataria’ is gepland op vrijdag 30, zaterdag 31 en zondag 1 september.

De stad Zottegem was al een tijd op zoek naar nieuwe uitbaters voor de cafetaria, nadat het in onmin raakte met de vorige uitbaters. Sinds enkele maanden wordt de cafetaria uitgebaat door een delegatie van de populaire Zottegemse zwemclub Labio First. Die succesvolle uitbating bewees dat de cafetaria over flink wat potentieel beschikt. Na een openbare aanbesteding kwamen Jelle De Backer en Jana Achiniotis als beste kandidaten uit de bus. Jelle De Backer doet bij liefhebbers van het genre zonder een twijfel een belletje rinkelen, hij staat in de wereld van de dancemuziek immers bekend als een beloftevolle DJ. Tijdens het openingsweekend van ‘Aquataria’ kan je kennismaken met de nieuwe aanpak. Volg alle ontwikkelingen via deze link   naar de Facebookpagina van Aquataria. Like deze pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

X