Jade Linthoudt

Jade Lindhoudt toont ook haar snelle benen op de piste

De eerstejaars nieuweling uit Appelterre-Eichem kan zelf haar mannetje staan, bij de junioren. Vorige week zondag, in de dames wedstrijd voor nieuwelingen en juniores in Erwetegem, werd Jade Lindhoudt vierde in een spurt met zeven. In de 6de ronde is ze weggereden met 4 nieuwelingen en 3 junioren . Jade reed als 4de nieuweling over de meet met een voorsprong van 1min 53 sec op het peloton. Ze werd 6de in het algemene klassement.

Dinsdagavond toonde ze haar snelle benen op de piste van Affligem, ze mocht er op het hoogste schavotje gaan staan.

Jade Lindhoudt werd knap eerste op de piste van Affligem

Zaterdag mocht ze terug bloemen meebrengen naar haar thuishaven Appelterre-Eichem. In een nieuwelingen wedstrijd te Hulste, spurtte ze naar een derde plaats.

Arne Linthoudt mocht meegenieten van de derde plaats van Jade. Arne, die trouwens zelf wielrenner is, als beloften bij Jonge Rakkers Vollezele

Volgende week zaterdag rijdt Jade nog op Belgische bodem te Kontich vooraleer ze zondag afzakt naar Nederland om wegwedstrijd te betwisten, om zo het volgende weekend een 3 daagse te rijden in Sittard.