Volley Saturnus Michelbeke met heel wat nieuwe speelsters

Volley Saturnus Michelbeke, de volleybalpoeg die uitkomt op het hoogste niveau gaat op 12 oktober de competitie aanvatten met heel wat nieuwe speelsters.
Michelbeke speelde afgelopen seizoen nog de bekerfinale waar het de duimen moest leggen voor Oostende. Trainer Audry Frankart ambieert voor volgend seizoen een top vier plaats en ziet wel mogelijkheden voor zijn nieuwe groep.
KERN 2019-2020
De kern voor volgend seizoen bestaat uit: Lisa Neyt, Hanna Pajula, Charlotte Coppin, Joni Vandewalle, Marine Demaret, Goele Van Ouweland, Axelle Longeval, Milica Misojcic, Milica Radovic, C éline Jacqemyn, Janne Devos, Patrycja Lichodzijewska.
De voorstelling had onder grote belangstelling plaats in de tuin van minister van staat Herman De Croo.
Michelbeke heeft nog twee ploegen in derde provinciale.
In derde provinciale B komt het uit met: Botteldoorn Lindsey, Denijs Julie, Van Halle Silke, Broodcoorens Freya, Delvoy Alicia, Stroobant Lenka, Ternoot Sarina, Van Winnendaele Jitski, De Temmerman Jenna, Bartelon Morena, Pankov Victoria. Trainer is Bert Meganck.
In derde provinciale C bestaat de ploeg uit: Caro Baeyens, Yana Bousard, Tine Danhier, Vicky De Clercq, Rune De Smet, Kimberley D’Hondt, Camille Ideler, Marie Tronquo, Laura Van Der Linden, Yannah Vanden Hautte en Delphine Vander Linden.

De eerste ploeg ( foto’s)

Ploeg derde prov B (foto’s)

Ploeg derde prov C (foto’s)