Niet te missen: 80’s Retroparty in Den Amb8 Oosterzele

Op zaterdag 28 september vanaf 20 u kan je in Den Amb8, Lange Ambachtstraat 42 in Oosterzele terecht voor de 80’s Retroparty, die geen fan zal willen missen. Dat belooft. Je kan op een gezellige, ontspannen manier in groep de magie van de 80’s ontdekken. Laat je maar eens goed gaan en jaag de stress uit je lijf. Het laat zich voelen dat veel muziekfans zullen opdagen in Den Amb8 in Oosterzele. (Reporter 17).

DJ Geert uit Gijzenzele droomde al jaren van zijn eigen 80’s party. In 2018 wordt eindelijk de stap gezet. Het werd een mega succes. Een heuse beleving. Een vervolg kan niet uitblijven. Op zaterdag 28 september vanaf 20 u tot middernacht wordt gestart met de 80’s rollerdisco. The artistic Wheels Antwerp geeft een rolschaatsdemonstratie. Je kan rolschaatsen huren. Met je eigen rollerskates ben je uiteraard ook welkom. Tot 22 u worden de videoclips gekozen door VJ Peter. Na 22 u neemt VJ Daddy Cool plaats achter de draaitafels. Na middernacht worden DJ’s Don Johnson en Lt Castillo verwelkomd. Nadien sluit DJ Geert (de organisator en topdeejay) de party af.
Mishmash zorgt voor GRATIS hairstyling en make – up. Uw nieuwe ‘oude’ look wordt vereeuwigd met een fotoshoot (met Polaroid). Het geheel wordt aangekleed met retro lichteffecten. Om helemaal in de sfeer van toen te komen, wordt het geluidsvolume beperkt. Voor de gamers is er ook heel goed nieuws: Arcade retro video games zoals Pacman en Tetris. Je mag —liefst zelfs — in uw beste 80’s outfit afzakken naar de sfeervolle fuifzaal Den Amb8 in Oosterzele. Tickets in voorverkoop zijn verkrijgbaar via WWW.80RETROPERTY.BE tegen de prijs van amper 7 euro (een prikje als je het ons vraagt). Aan de kassa tel je 10 euro neer. Nu al uw tickets aankopen is een goede raad. Zaal Den Amb8 is vlot bereikbaar. Amper drie minuutjes van de E40, uitrit Wetteren. Er is een ruime en gratis parking aan de overzijde van de straat. Maar goed, de 80’s Retroparty is uw bezoek meer dan waard. Meer weten?   Info: Geert De Landsheere, geert.delandsheere@telenet.be, 0474 / 41 64 68.       Reporter 17
X