Koninklijk bezoek aan Villa VIP te Herzele!

Vandaag bracht de koning een werkbezoek aan Villa Vip, een hedendaagse, fijne  en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel.

In een VillaVip is het in de eerste plaats gezellig vertoeven. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning. We kiezen steevast voor kleinschaligheid in onze projecten.

Een 750-tal kinderen en toeschouwers waren naar Villa Vip afgezakt om onze Vorst onder luid gejuich hartelijk te ontvangen.

Na een hartelijke begroeting door burgemeester Johan Van Tittelboom, zijn echtgenote Carina Van Cauter, Benjamin Rogiers, Michiel Maeyaert en andere prominenten waar hij in een gemoedelijke sfeer een plaatsje veroverde in de zetel om er kennis te maken met de bewoners.

Koning Filip bracht vervolgens een bezoek aan de verschillende persoonlijke kamers van bewoners en sloot het bezoek af met een werkvergadering.

NUUS was er voor u bij en laat u hieronder meegenieten van vorstelijke foto’s.