STISA veilt origineel shirt Braziliaanse voetbalster Neymar

Wie een shirt van de Braziliaanse voetbalster Neymar wil buitmaken, kan zijn kans wagen via de veiling van de Zottegemse vzw Stisa die zich inzet voor langdurig zieke kinderen.

Stisa verzamelt het jaar door speelgoed en zorgt ervoor dat het aan de kinderen wordt overhandigd door verscheidene BV’s. De cadeau’s bekostigd met verscheidene acties zoals de veilig van het Neymar-shirt. Het shirt – een collectors item met echtheidscertificaat – is momenteel te bewonderen in restaurant Elckerlyc in Maldegem van Peter De Clercq, ex-barbecuewereldkampioen en zich al jaren inzettend voor Stisa. Bieden kan van 1 tot en met 21 oktober middernacht via stijn.de.bruycker@hotmail.com. Het startbod werd vastgelegd op 400 euro.

Meer info over Stisa via deze link