Neos nodigt prof. dr. Van Ranst uit in bib Scheldewindeke

Neos Oosterzele organiseert op donderdag 17 oktober om 14 u in bib Scheldewindeke een lezing met prof. dr. Marc Van Ranst. Hij praat over ‘Vaccinatie: bescherming van en door een prikje’. Mis deze boeiende voordracht niet. De toegang bedraagt 8 euro. Inschrijven via https://oosterzele.bibliotheek.be, 09 / 362 81 17, bibliotheek@oosterzele.be.   (Reporter 17, foto Danny De Lobelle)

Neos Oosterzele blijft zijn deuren wagenwijd open zetten voor alle geïnteresseerden die zich willen verrijken met vorming, cultuur, uitstappen en ontspanning. Kortom, een uitgebalanceerd pakket, voor elk wat wils.
In de lezing komen volgende items aan bod: Wat veroorzaakt infecties? Hoe muteert een virus? Aan welke gevaren mogen we ons nog verwachten? Hoe reageert de medische wereld hierop? Deze vragen, en nog veel meer komen aan bod in deze boeiende lezing. Marc Van Ranst spreekt met kennis van zaken. Hij is hoogleraar virologie, epidemiologie en bio-informatica aan Universiteit Leuven. Hij studeerde geneeskunde om nadien te gaan werken en studeren aan het Albert Einstein College of Medicine in New York. In 1994 promoveerde hij in de virologie en in 1998 in de klinische biologie.   Reporter 17
X