Turnkring Geraardsbergen verwelkomt 600ste lid.


Geraardsbergen. September 2018 luidde voor Turnkring Geraardsbergen een feestjaar in naar aanleiding van hun 40-jarige bestaan. Tal van activiteiten en clubincentives werden doorheen het turnjaar georganiseerd voor zowel hun leden als het publiek en de club werkte ook aan een verfrissing van hun programma’s en communicatiekanalen zoals hun website en ledenmagazine.

Maar de grootste verfrissing kwam er afgelopen maand, toen de langverwachte nieuwe sporthal De Veldmuis eindelijk een feit werd. De volledig uitgeruste turnhal, die slechte 1 onderdeel is van het sportcomplex, werd joviaal onthaald en ingeturnd door de gymnasten van Turnkring Geraardsbergen, die nu hun turnsessies voluit kunnen benutten voor waar het echt om draait. Dat laatste is de voorbije 40 jaren wel anders geweest met het iedere keer weer opbouwen en afbreken van hun turnmateriaal in de toenmalige polyvalente zaal De Kriebel.

De nieuwe, permanente turnhal heeft er ook toe bijgedragen dat de club een nog ruimer aanbod kan bieden aan de gymmende jeugd van Geraardsbergen en omstreken. De club kent sinds geruime jaren een sterke groei en met de komst van de permanente turnhal kon er passend antwoord gegeven worden aan het stijgende ledenaantal met extra turngroepen en een bredere waaier aan turndisciplines, inclusief G-gym voor andersvaliden en Students@Gym.

In de nieuwe sportaccommodatie kon Turnkring Geraardsbergen afgelopen maand tevens hun 600ste lid verwelkomen; wat binnen het bestuur als een krachtig signaal gezien wordt van de stijgende populariteit van gymnastiek in het algemeen maar nog meer als een sterke bevestiging van de kwaliteit en engagement van hun lesgeversteam. Zin om TKG aan het werk te zien? Aarzel dan niet om eens langs te komen in sportcomplex De Veldmuis en binnen te gluren terwijl de gymnasten iedere vierkante meter van hun gymtoestellen gebruiken.

Jullie worden ook vriendelijk uitgenodigd op hun eetfestijn dat plaatsvind op zaterdag 16 en zondag 17 november 2019 in zaal De Reep.

Voor meer informatie, ga naar www.turnringgeraardsbergen.be

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X