Windo’s willen opmars verder zetten

Zaterdagavond, 19 u 30, KVV Windeke – Osta Meerbeke

Het gaat beter met KVV Windeke. Uit de laatste drie wedstrijden (KVV — Machelen: 2 — 0, Winnik — KVV: 0 — 0, en KVV — Nederhasselt: 4 — 1) puurden de Windo’s 7 punten. De opmars voortzetten tegen Osta Meerbeke is nu de nieuwe uitdaging van de Windo’s. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

KVV Windeke krijgt zaterdagavond 14 december (aftrap 19 u 30) het bezoek van VC Osta Meerbeke (8 ste, 21 p.), een team dat één punt meer telt dan de Windo’s. KVV Windeke rekent op de drie punten. Tegen Machelen, Winnik en Nederhasselt werd het betere spel omgezet in punten. Het zorgde er ook voor dat de Windo’s onderin weg geraakten. In de laatste wedstrijd voor de winterstop willen de Windo’s steevast de drie punten, want ze zijn een aardige inhaalbeweging aan het maken. Bij winst klautert KVV naar de linker kolom, waar het op zijn zachtst uitgedrukt thuishoort. De kaarten liggen gunstig, maar het zou fout zijn te denken dat KVV het thuis tegen Osta Meerbeke zomaar gaat klaren. De spelers weten dat de trainersstaf niet de minste verslapping duldt. Het bestuur en de fans willen de winnaarsmentaliteit zien. In eigen huis willen ze de Windo’s zien winnen. Men mag Osta Meerbeke niet onderschatten, maar men wil geen rekening houden met puntenverlies. Tegen Osta Meerbeke willen de Windo’s bevestigen. In de partij KVV Windeke — Osta Meerbeke wordt veel duelkracht verwacht. Winnen is een must. Met brio of op karakter: dat speelt niet de minste rol. Men hoopt alleszins dat de Windo’s met dezelfde ingesteldheid zullen spelen als de voorbije drie wedstrijden. Aan motivatie zal het niet ontbreken. De Windo’s kruisen zaterdagavond de degens tegen Osta Meerbeke. KVV Windeke wil het sportjaar 2019 afsluiten met een driepunter.
We wensen voorzitter Stefaan De Keyster, het bestuur, de coaches, de spelers, de sponsors, het kantinepersoneel en supporters, een hoopvol en ambitieus sportjaar 2020.     Reporter 17