Fietstunnel Erwetegem sinds vanmorgen verlicht

Vanmorgen was een ploeg van Engie Electrabel al vroeg in de weer met het plaatsen van verlichting in de fietstunnel aan de spooroverweg in Erwetegem.

Gisteren had gemeenteraadslid Yana Giovanis van oppositiepartij SP.A, lees meer via deze link, nog gepleit om daar snel werk van te maken en het stadsbestuur bleef dus niet bij de pakken zitten. De arbeiders van Engie Electrabel geven aan dat het plaatsen van de verlichting al vroeger gepland was, maar dat ze werden uitgesteld omwille van de asfalteringswerken net voor de opening van de twee tunnels.

Giovanis hekelde gisteren verkeerssituatie in zijn geheel. Naast het plaatsen van verlichting in de tunnel. Zo dringt ze ook aan op het plaatsen van belijningen die het fietstraject aangeeft en extra verkeersborden.