Bruisend Balegem verwent smaakpapillen

Proef de Bruiserkes

Op zondag 9 februari 2020 vanaf 11 u 30 tot 15 u kan je in feestzaal De Steenput, Berg 11 in Balegem in een ontspannen sfeer lekker eten: kalkoen en warme beenhesp met frietjes, groentjes en sausjes. Neem deel aan het eetfestijn (de 18 de editie al) en steun Bruisend Balegem
. De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar Bruisend Balegem 2020. Balegem zal op 15 augustus alweer bruisen van het leven. Op de tiende editie van Bruisend Balegem: opnieuw een smaakvolle cocktail van muziek, animatie, kunst, folklore, cultuur, ambiance. Op de koop toe: GRATIS. Op de affiche 2020: naast een sliert bekende artiesten, ook een absolute topvedette. Het B.B. — comit é houdt er nog even de spanning in. Binnenkort wordt de naam bekend gemaakt. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Deelnemen aan het eetfestijn kost 16 euro, kinderen smullen tegen 10 euro.Een prikje. Het B.B.- comit é beveelt je ook het thuismenu aan. Er worden op zaterdag 8 februari in de voormiddag tussen 9 u en 12 u varkenshaasje met pepersaus en gratin aardappelen of Oostends vispannetje bij je thuis afgeleverd. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Balegemse Bruisers, Balegemse caf és, IJssalon Joosti.
Proef de heerlijke smaken en geniet vooral van de typische B.B — sfeer. Het lekker eten kan op zondag 9 februari het goed gezelschap krijgen van heerlijke wijn, bier,frisdrank. Een tip; proef ook de ‘Bruiserkes’. Voor het eten is het ‘Bruiserken Apero’ een ideale starter. Voor dit aperitiefbier werden champagnegist en Nelson Sauvin hop gebruikt. Het bruiserken is een karaktervol en amberblond bier. Het Bruisend Balegem — team zal er weer alles aan doen om je op zondag 9 februari een heerlijk eetfestijn te bezorgen. Eenmaal bruiser, altijd bruiser. ‘Alle levensgenieters, lekkerbekken en B.B.- fanaten, en sympathisanten zijn welkom’, klinkt het bij de opperbruiser Christ Meuleman en de Bruisers. Je kan in De Steenput terecht voor enkele uren tafelplezier. De deuren zwaaien open voor iedereen. Zorg dat je erbij bent.

      Reporter 17