Eerste ruilbeurs champagne capsules in feestzaal De Steenput te Balegem.

Voor de eerste maal  was de ruilbeurs in Balegem een grandioos succes georganiseerd door Wijnen Marco. Bij deze gelegenheid mocht Rudy Colman en Conny twee flessen champagne met speciaal etiket en de daarbij horende capsules in ontvangst nemen van de champagneboer Lejeune  Del’ Hozanne.

Wekelijks is er altijd iemand of organisatie die in Belgie en Frankrijk een ruilbeurs geeft voor Champagnecapsules. De doorbraak is zo een vijftal jaren gestart en is nu de hype in de Benelux. Iedere dag brengt een of andere champagneboer een nieuwe capsule uit met allerlei soorten afbeeldingen op. Voor het ogenblik bestaan er meer dan 140000 capsules. Iedere capsule krijgt dan een waarde cotering aan punten die worden toegekend door Mr Lambert. De mensen die dubbele capsules hebben gaan dan naar de ruilbeurs om deze  om te ruilen tegen dezelfde waarde. Meer en meer mensen beginnen nu ook champagne capsules te sparen als hobby.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X