Nieuw corona-knutselpakket Bakkerij Sint-Anna

Bakkerij Sint-Anna uit Zottegem heeft na het succes van het eerste, een nieuw corona-knutselpakket klaar. In marsepein en chocolade deze keer.

Bakker Bart Schelstraete licht toe:

“De Corona crisis blijft de wereld beheersen. Mensen blijven nog steeds massaal in hun kot. Daarom hebben wij bij Bakkerij Sint-Anna voor een leuke, creatieve tijdsbesteding gezorgd. Het Marsepein Boetseerpakket dat we lanceerden aan het begin van de lockdown was een ongezien succes. We kregen massaal positieve reacties van ouders, kinderen en grootouders die het een super initiatief vonden om zo de kinderen op een educatieve en tegelijk speelse manier een tijdje zoet te houden. Het deed ons deugd om al die lovende reacties te lezen maar vooral om al die knappe kunstwerkjes te kunnen bewonderen. We waren positief verrast door de vindingrijkheid en creativiteit van de jeugd. Daarom lanceren wij op vraag van kids en ouders een waardige opvolger: Het Chocolade Knutselpakket.”

“Dit keer kan je aan de slag met chocolade én marsepein, dubbel plezier verzekerd! Alle benodigdheden zijn aanwezig om er een uniek kunstwerk van te maken. Ons team heeft zelf ook alvast het goede voorbeeld gegeven. Het stappenplan van hoe wij te werk gingen en hoe ons beertje en ons hondje tot leven kwamen, vind je ook in het boetseerpakket. In deze korte handleiding vind je ook handige tips om er zelf iets moois van te maken. In deze tijden hebben wij alles extra hygiënisch verpakt zodat de kinderen veilig aan de slag kunnen. Vanaf vandaag zal het Chocolade Knutselpakket verkrijgbaar zijn in onze winkel en in onze webshop, die wij hebben opgestart om de mensen ook vanuit hun kot te kunnen voorzien van verse, kwalitatieve producten.”

“We zijn alvast heel erg benieuwd naar wat voor creatiefs de Zottegemse jeugd deze keer zal kunnen samenstellen!”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X