Sluikstort stationsbuurt loopt spuigaten uit

Het beruchte sluikstort op de hoek van de Broeder Mareslaan en de Lyceumstraat in de stationsbuurt in Bevegem loopt de spuigaten uit. Na ontelbare zakjes huisvuil, autobanden en wat nog, werd er nu een wasmand vol ‘grof” vuil achtergelaten. Met onder andere een pop en een boekentas.

“We hebben het sluikstort gemeld en het wordt eerstdaags op kosten van de gemeenschap opgeruimd door de stadsdiensten”, aldus de buurtbewoner die ons het sluikstort meldde. “Hopelijk kunnen de camera’s voor de identificatie zorgen van deze vrijgevige weldoen(st)er. Bent u zelf getuige van dit milieudelict? Maak dan zeker melding bij milieu@zottegem.be. Of kan/kon u een foto nemen van (het voertuig) de dader of weet U (zeker!?) wie het is? Meld dit dan aan de Politie. Samen voor een veilig en proper Bevegem.”

Lees ook, met toelichting van de aanpak van de stad Zottegem door schepen Leen Goossens (CD&V).