Zwaar ongeval met zes gewonden


Ninove. Op het kruispunt Den Doorn te Ninove vielen er omstreeks 18.00 uur zes gewonden bij een ongeval met twee wagens. Ooggetuigen bevestigden aan het nieuwsblad dat de verkeerslichten op het moment van de botsing mogelijks niet werkten. In de wagen die van de Expresweg kwam, zat een bejaarde man met drie kinderen. De wagen botste met een auto die van de Aalstersesteenweg kwam ingedraaid. In deze wagen zat een bejaard koppel, die er met lichte verwondingen vanaf kwam. Het koppel werd voor onderzoek naar het ziekenhuis afgevoerd. De bejaarde man en de drie kinderen zaten in de andere wagen gekneld. Ze dienden door de brandweer te worden bevrijd en werden eveneens naar het ziekenhuis overgebracht. Er zal een verkeersdeskundige worden aangesteld om het functioneren van de verkeerslichten te onderzoeken.

Julien Borremans

Het Nieuwsblad