Nieuwe Carrefour opent deuren in het centrum van Geraardsbergen


Geraardsbergen. Geraardsbergen krijgt er vanaf vandaag een heuse Carrefour Market bij. Deze buurtwinkel focust voornamelijk op verse producten en plaatselijke specialiteiten en wil hiermee zowel beantwoorden aan de steeds veeleisender behoeften van de plaatselijke bevolking als van de gelegenheidsklanten die op zoek zijn naar kwaliteitsvol waar voor hun geld. Evy Van Oudenhove en Pieter Vanden Dooren, man en vrouw en beide opgegroeid in Geraardsbergen, openen een nieuwe Carrefour Market in de Oudenaardsestraat.

Deze stadswinkel krijgt een plaatsje in het centrum van Geraardsbergen, in een druk bezochte winkelstraat, nabij het station. Deze buurtwinkel is er dus voor de buurtbewoner die op zoek is naar een ruim aanbod van verse producten, maar ook voor de gelegenheidsconsument die een van de talrijke winkels en boetieks van de Oudenaardsestraat bezoekt en die nog snel zijn dagelijkse boodschappen wil doen.

Typerend aan deze supermarkt is het ruime en gevarieerde assortiment van verse producten dat de klant onmiddellijk opmerkt bij het binnenkomen. Dank zij het lage meubilair krijgt hij in een oogopslag een zicht op het vers : charcuterie, vlees en vis, bereide gerechten, groenten en fruit evenals brood en banket dat dagelijks afgebakken wordt. Ook een heus kaasassortiment met lekkere kwaliteitsvolle kazen hoort bij de toppers. Uiteraard wordt ook het lokale aanbod ondersteund. Zo zullen de alombekende mattentaartjes hier zeker niet ontbreken, evenals heel wat andere typische Geraardsbergse specialiteiten. Ook is er een ruim aanbod aan snelle lunches voor de middagpauzes, iets wat bij werkende klanten of scholieren zeker in de smaak zal vallen.

Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk maken en hanteert hier zoals steeds een bewuste prijzenpolitiek met uitstekende producten aan ronde prijzen. Ook kan de klant zijn goede gewoontes en een gezond eetpatroon blijven aanhouden met de leuke maaltijdtips van de Carrefour Simply You box. Deze maaltijdbox, waar men heerlijke gevarieerde en gezonde maaltijden mee kan bereiden voor 1 tot 5 personen, bestelt men eenvoudigweg vooraf. Men kan de box dan ofwel laten leveren ofwel afhalen in deze supermarkt.

En om het allemaal nog makkelijker en effici ënter te maken, kan de klant gebruik maken van de Carrefour-app die nog sneller en gebruiksvriendelijker is en waardoor producten rechtstreeks met de Smartphone kunnen gescand worden.

De nieuwe buurtwinkel heeft een winkeloppervlakte van 760 m2 en heeft 2 ingangen, een hoofdingang en een zij-ingang. Onder het pand is een ruime ondergrondse parking aanwezig waar de klanten van de winkel makkelijk hun auto kunnen parkeren. Ook fietsenstallingen zijn voorzien in de parking. Er is zelfs plaats voor een aantal fietsen voor de winkel.

In deze stadswinkel werd heel veel aandacht besteed aan het milieu, zowel in het aanbod als in de uitvoering van de winkel. Onder meer door een vernuft koelingsinstallatiesysteem is de winkel namelijk volledig CO2 neutraal.

Een nieuwe supermarkt in het centrum van de stad met lokale producten en aangepaste openingsuren.

https://newsroom.carrefour.eu/een-nieuwe-carrefour-market-in-mattentaartenstad

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Oudenaardsestraat 22
9500 Geraardsbergen

Openingsuren:
Open 6 dagen op 7. Gesloten op dinsdag.

Franchisepartners:
Evy Van Oudenhove –   Pieter Vanden Dooren