Dank aan iedereen die is blijven sporten!

Sportdienst Lierde ontving de "Blijf Sporten" trofee.

De jaarlijkse “SportersBlevenMeer” Award werd door het coronajaar 2020 gewijzigd in “BlijfSporten” Award en maar liefst 175 sportdiensten, die zich blijven inzetten op actieve inwoners, kwamen hiervoor in aanmerking.

De Sportdienst Lierde was één van deze 175 en heeft dus ook de “BlijfSporten” Award ontvangen.

Onder andere door de campagne van Sport Vlaanderen mee te ondersteunen en massaal in te zetten op blijven sporten.

In Lierde zagen we verschillende initiatieven zoals:

-de coronaflyers met beweegtips tijdens de eerste Lock down.

-de online “Sportclub in de Kijker” met de Jerusalema dance challenge.

-deelname griezeltellen Gezinssport Vlaanderen

-nieuwe fb-pagina Regio Sportdienst Zuid-Oost-Vlaanderen met sporttips vanuit de regio

-communicatie corona-voorzorgsmaatregelen

“ Onze sportdienst organiseert in december een 3-daagse kerstkamp in sportbubbels. Onze sporthal de Zandloper blijft tot na de kerstvakantie gesloten maar vanaf 06/01/2021 kunnen de jongste sporters -U12 terug opstarten.  We hopen samen met jullie dat we in 2021 terug voor een volle sporthal staan.” weet schepen van sport Antoine Van de Maele te vertellen.

Maar vergeet vooral niet om te blijven bewegen want …   sporters beleven meer “ voegt hij er aan toe.

De voorzitter van de sportraad Kurt De Gelas dankt op zijn beurt de sportclubs, sportdienst en voltallige sportraad voor de goede samenwerking in dit toch wel moeilijke coronajaar en spreekt ook de wens uit om volgend jaar   deze trofee terug in ontvangst te mogen nemen, maar dan naar goede gewoonte terug in Gent.

X