© Google

Recyclagepark Grotenberge tweemaal vijf dagen dicht

In deze eindejaarsperiode, met de feestdagen van Kerstmis en Nieuwjaar, gelden voor alle recyclageparken binnen het werkgebied van de intercommunale Ilva speciale openingstijden. Uiteraard zullen de containerparken op die beide feestdagen zelf gesloten zijn maar uitzonderlijk zal dit eveneens het geval zijn daags vóór en na Kerstmis alsook daags vóór en na Nieuwjaar.

Rekening houdend met de normale wekelijkse sluitingsdag op maandag, betekent dit dat het hek van het recyclagepark aan de Ballingsweg in Grotenberge tweemaal gedurende vijf dagen dicht zal blijven: van donderdag 24 december tot en met maandag 28 december alsook van donderdag 31 december tot en met maandag 4 januari. Of anders gezegd: zowel volgende week als de week nadien zal men in het recyclagepark alleen op dinsdag (van 8u30 tot 14u30) en op woensdag (van 13 tot 19 uur) terechtkunnen. Vanaf dinsdag 5 januari is dan opnieuw de normale openingsregeling van toepassing.

Wij herinneren eraan dat men voor een bezoek aan de Ilva-recyclageparken geen afspraak moet maken. Wel wordt gevraagd de algemene coronavoorzorgsmaatregelen te respecteren (o.a. mondmasker verplicht) en bij voorkeur alleen naar het recyclagepark te komen (of met max. 1 helper; de parkwachters mogen niet helpen). Cash betalen is niet mogelijk en ook geldt er een toegangsbeperking van het aantal voertuigen.

X