Vanaf morgen: bijzonder valentijnswandeling in Zottegem

Pastoor-deken Hans Vandenholen en de parochieploeg van Zottegem nodigen koppels en gezinnen uit tot een bijzonder Valentijns-initiatief. Vanaf zondag 14 februari tot en met zondag 14 maart kunt u deelnemen aan “Sint-Valentijn Anders”, een (coronaproof) inspirerende en verdiepende wandeling in Zottegem.

“Onderweg tijdens deze tocht van 7,7 kilometer zijn 8 tussenstops voorzien. Deze zijn gemarkeerd met een ‘V-bord’, telkens met een QR-code die naar een kort filmpje leidt. Halte na halte ontdekken jullie zo 8 eerlijke getuigenissen van mensen die de liefde op hun manier handen en voeten geven. Kleine opdrachten voor onderweg maken van de wandeling een pelgrimstocht waar de deelnemers, jong en oud, uitgenodigd worden tot gesprek en verdieping. Deze wandeling is ideaal voor koppels, gezinnen met kinderen en alle geïnteresseerden die de liefde willen vieren.”

“Als je de getuigenissen nog eens wil nalezen na de wandeling of problemen verwacht bij het inscannen van de QR codes, dan vind je een boekje bij de start, achteraan in de kerk van Grotenberge. Voor de kinderen is een afzonderlijk blaadje met opdrachtjes voorzien. De kerk is dagelijks open tussen 9.30 uur en 17.00 uur. Neem je onderweg een mooie selfie en mogen we jouw foto gebruiken op onze Facebookpagina, op de website van Kerknet of in Kerk & Leven? Dan mag je die foto doorsturen via Messenger naar “Parochie van de heilige apostelen Petrus en Paulus” of als bericht naar deze Facebookpagina. Langs deze weg mag je ons uiteraard ook je mening over de tocht geven. De beschrijving van de wandelroute vind je via deze link: https://drive.google.com/file/d/1GNdgNighvbWXOMLejZPPeq0w6iPIuC3w/view?usp=sharing

X