Na lek in waterleiding in Herzele, kok restaurant Villa Eureka behelpt zich met flessenwater om zijn gasten te voorzien van valentijnsmenu

Frederic De Kegel van het populaire restaurant Villa Eureka in Zottegem diende vandaag noodgedwongen gebruik te maken van flessenwater om zijn valentijsmenu’s voor te bereiden.

De noodsituatie weerhield er hem niet van om te ’toveren’ met zijn handen, maar aangenaam is anders natuurlijk. Zeker is het niet, maar waarschijnlijk had het ontbreken van leidingwater in het restaurant, gelegen langs de N42, te maken met dit euvel: Gesprongen waterleiding langs Provincieweg veroorzaakt spekglad kruispunt en metersdiep zinkgat. Niet ver daar vandaan zorgde een gesprongen waterleiding ter hoogte van de Provincieweg in Herzele ervoor dat er liters water wegstroomden. Veel gezinnen klaagden nadien over minder druk op hun waterleiding.

X