Stagiaire bij de Lierdse sportdienst doet praktijkgericht onderzoek voor beweging bij gepensioneerden.

Jodie Pennewaert, laatste jaarstudent bachelor Sport & Bewegen en momenteel stagiaire bij de sportdienst Lierde, vraagt de Lierdse gepensioneerden om hun medewerking voor een praktijkgericht onderzoek naar beweging voor gepensioneerden.

In het kader van deze stage bij de sportdienst en haar bachelorproef wil zij namelijk een coronaproef beweegaanbod cre ëren voor de net gepensioneerde Lierdenaars.

De titel van haar bachelorproef is “Healthy ageing” met als onderzoeksvraag “Hoe kan de gemeentelijke sportdienst van Lierde een vernieuwend beweegaanbod ontwerpen om net gepensioneerden aan te zetten tot meer beweging?”

Daarom vraagt zij, aan diegene die hieraan willen meewerken, om de vragenlijst in te vullen die men op de hiernavolgende link kan vinden. (klik op de afbeelding)