Infokrant Egmont zaait verwarring: Jasmijnstraat niet afgesloten

Dat er in Infokrant Egmont Zottegem foutieve info te lezen staat, gebeurde al meermaals. Ditmaal betreft het de aankondiging van werken voor de aanleg van een verhoogd fietspad in de Jasmijnstraat in Godveerdegem. In verband hiermee werd vorige week een bericht gedeeld waarin de lokale politie communiceerde dat voornoemde straat voor de uitvoering van die werken vanaf maandag 1 maart tot het einde van de maand voor alle verkeer zou afgesloten worden. Echter, zoals onze trouwe NUUS-lezers zullen opgemerkt hebben, liet schepen van openbare werken Evert De Smet naderhand in een reactie verstaan dat de politie voor haar beur had gesproken en dat die informatie onjuist was.

Blijkens reacties hieromtrent werd dit door de redactie van Infokrant Egmont niet opgevolgd en zorgt dit magazine nu door het publiceren van dat voorbarige politiebericht, opnieuw voor verwarring. Voor alle duidelijkheid dus: de “informatie” in Infokrant Egmont is achterhaald en helemaal niet actueel. De Jasmijnstraat wordt niet afgesloten vanaf 1 maart — de begindatum van de werken is op heden trouwens nog niet bepaald — en ook zal de geplande aanleg van het fietspad alleszins geen hele maand duren.