Toon een groot hart en steun VBS Scheldewindeke en lokale handelaars

Bestel luxe paasontbijt

We beleven een van de zwaarste periodes uit onze geschiedenis. Het coronavirus heeft ook een grote invloed op schoolwerkingen en lokale handelaars. Zoals zovelen zijn zij ook zwaar getroffen door het COVID — 19.   Het coronavirus liet veel dingen stil vallen. Maar je kan de Vrije Basisschool Scheldewindeke en de lokale handelaars – in deze barre coronatijden — een hart onder de riem steken,   bestel een luxe ontbijt-box. Geniet op zondag 4 april 2021 (Pasen) samen met uw gezin van een delicieus ontbijt.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
illustratie foto

Ouderraad VBS Scheldewindeke gaat ook dit keer de handen uit de mouwen steken. Toon een groot hart en steun VBS Scheldewindeke en meteen lokale handelaars.   VBS is om meer dan één reden het favoriete contactpunt voor al wie op zoek is naar een kwalitatief ontbijt. De formule is geknipt voor wie zich eens wil laten verwennen. Een tip: laat je op Pasen verrassen met een zorgvuldig uitgekozen attentie. Uw dag   kan niet meer stuk.   Extra verwengenot. Je merkt het al, bij Ouderraad VBS Scheldewindeke ontbreekt het niet aan de nodige ideetjes. ‘Zo vieren we apart, maar samen in gedachten toch Pasen en steunen in één beweging de lokale handelaars, onze school én ook onze leerlingen’, klinkt het eensgezind in de Ouderraad VBS.

Bestellen is vanzelfsprekend een must. Bestel het aantal ontbijtboxen voor 28 maart 2021 via www.ouderraadvbs.be/paasontbijt. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin het tijdstip van afhalen wordt vermeld. Pas na registratie van je betaling is je bestelling definitief. Er zijn ontbijtboxen voor kinderen (9 euro) en volwassenen (13 euro). Benieuwd naar de inhoud van het luxe — ontbijt? Neem een kijk op het bestelformulier. Je kan ook je luxe ontbijt verder aanvullen met een sprankelende prosecco. De ontbijtmanden bevatten tal van lekkernijen. Bestel tijdig. Je kan ook op zondag 4 april de ontbijtboxen thuis laten leveren voor de kleine meerprijs van twee euro (enkel op het grondgebied van Oosterzele).           Reporter 17